Fullt upp här hemma igen >.<

Hej hej :D Vi har mycket att göra här hemma (laga en massa mat...mums =D) så därför kommer uppdateringen kanske inte vara så bra och det är ju trots allt nyår idag >_< Vi har varit och handlat en massa mat+ett par handskar för någon timma sedan och nu så hjälper jag mamma och Ela (förkortning på Elvira) med salladerna och allt, fast jag har rymt ur köket för nu <.<
Min mamma :D
Konstiga frukter(?) jag såg :O De rosa ser goda ut xD
Handskarna som vi köpte till mig. Egentligen så är de för män <.< Men who cares? De är ju ok. Och rosa skulle inte passa med mina jackor och så...
Allt för nu :D!

Natti natt X3

Ska gå och lägga mig nu, god natt på er :D!!

Lollipop <.<

Hiyyaaa XD!
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om <.> ni som inte har bloggar, ni vet inte hur svårt det är ibland att komma på något att skriva om xD Jag undrar hur Kenza, foki och de andra klarar sig så bra? De fuskar <.< helt enkelt haha XD I alla fall så har det varit en bra dag idag och jag hoppas att det ska bli kul i morgon. Vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt hår...Serine sa att hon kan låna ut sin locktång till mig men jag är 1. för lat för att hämta den 2. Jag kan väl göra något mer "vanligt" men fint, när det ändå bara blir familjen och sen mammas kompis och hennes dotter? Och ännu ett problem...när limmet på lösnaglarna torkar, blir det inte helt osynligt utan lite vitt.
NOOOOOO VAD SKA JAG GÖRA??!!!!! JAG SOM KÄMPAT MED DE I ÖVER 2 TIMMAR!!!!!! V__V
Jaja hoppas på ett inlägg till sen natti natti med mig :D!

Ingen tvätt för min del

Hej hej :D
Jag följde inte med och tvätta trots allt, har suttit hemma. Mamma och hennes kompis (elvira, de bor hos oss just nu, hon och hennes dotter) gick utan mig...Och nu så har jag inte mycket att göra.
Just det! :D Kan någon en snygg frisyr? Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår i morgon <.> Vi ska fira Nyår hemma så behöver inte vara något speciellt, vad tråkigt :( Jag gillar att fira det med de fler familjer vi brukade fira Nyår med. Det var så sjukt kul xD

Tvätta :D!

Mot tvättstugan och tvätta tvätta =D!!!
Ses senare :D

Försenad god morgon xD

Hej hej!
Har inte haft riktigt tid att blogga nu på morgonen för att vi städade,badade och åt lunch :S Kl 5 ska vi gå och tvätta också :( Jaja, i morgon är det ju Nyår :D yay! Sorry för att jag knappt bloggade igår, det var en lat Nigina igår...men idag ska jag försöka skriva mer än 4 inlägg.
1. Städa hemma.
2. Bli ren och fin :D
3. Blogga :3
4. Tvätta.
5. ??? Sova xD?
Ah..bara en massa tråkiga saker som ska göras, förutom sova och blogga såklart (bada är ju också inte så tråkigt :D) hehe!

Gakuen Alice!

OMG!!
Jag gick nyss in i en manga hemsida och min favorit manga Gakuen Alice, brukar alltid vara typ näst sist eller sist på populäraste manga. Först såg jag att de platserna var upptagana av några andra serier och blev ledsen för att jag trodde att den sjunkit längre ner. Men nej...DEN ÄR 1:A!!!! DEN HAR SLAGIT NARUTO YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En av de roligaste episoderna i Gakuen Alice är definitivt ep 16 :D men hela mangan/animen är hela tiden skit rolig xD Ni kanske inte fattar vad som händer >-< Man ska kolla/läsa hela...
Innehåll:

Best friends Mikan and Hotaru grew up in a small town in the remote countryside. When Hotaru moves to a school for geniuses in Tokyo, Mikan misses Hotaru so badly that she decides to travel to Tokyo herself to find Hotaru. She finds Hotaru in a school called "Alice Academy," and finds that the school is actually for people with special powers called "Alices." Narumi-sensei, a teacher at the school, discovers that Mikan also happens to have a very rare Alice, and Mikan is admitted into the academy where she immediately meets Natsume and Ruka. There she not only finds true friends, but love, and a life that she will never forget. However, she and her new friends have to climb ginormous obstacles if they are to ever find real happiness.

 

Hoppas ni förstår engelska, orkar inte översätta. Men om någon vill så får jag väl göra det iaf v.v (min end är inte så bra men jag klarar nog av det xD).


Movies x3

Hej :D
Filmer jag vill se, de verkar vara riktigt bra (och visa har en vis person i sig, nämligen...JOHNNY DEPP <3333!!!!):
Alice i Underlandet
Livet kommer snart att överraskande förändras för 19-åriga Alice Kingsley. En dag i trädgården följer hon efter en kanin och när han försvinner in i sitt kaninhål tittar Alice in där och faller. Hon faller länge och efter det så är ingenting sig likt. Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet en gång förut som barn, men hon har inget minne av den händelsen. Vad som helst verkar kunna hända i det fantastiska Underlandet. Här möter hon nu en uppsjö av annorlunda och speciella invånare, som Hattmakaren, Filurkatten, den storrökande larven Absalom, den obehagliga Vita Drottningen och hennes ondskefulla äldre syster Hjärter Dam, den griniga härskarinnan av Underlandet.

Tim Burton regisserar sin egen tolkning som baserar sig på Lewis Carrolls klassiska sagor Alice i Underlandet och Alice i Spegellandet – men filmen berättar en helt ny historia!
Min älskade Johnny Depp är med i den filmen =D!!!! Då är filmen alltid värd att se x3
Daybreakers
(Sorry för små bilder)
Året är 2019 och en pest har förvandlat nästan alla människor till vampyrer. Innan allt blod tar slut så måste vampyrerna fånga in och fängsla de människor som finns kvar, samtidigt som en forskare jobbar tillsammans med en hemlig grupp av vampyrer för att rädda mänskligheten och finna ett substitut för blod innan det är för sent.
Såg trailern för typ...1 månad sedan och ville redan då se den :3
Coco Chanel & Igor Stravinskij


Paris 1913. Coco Chanel är hängiven sitt arbete som modedesigner och är vanvettigt förälskad i den stiliga och mycket förmögnaBoy Capel.
På Théâtre des Champs-Élysées har Igor Stravinskij premiär för sitt verk Våroffer. Coco är där och blir helt betagen. Men publiken förstår ingenting, det är alldeles för modernt och radikalt för dem. De buar och glåporden haglar, upploppet är nära. Stravinskij är tröstlös.
7 år senare. Coco, som nu är rik, respekterad och framgångsrik, bryter ihop när Boy Capel dör. Så möter hon Stravinskij igen – nu en utfattig flykting som lever i exil i Paris efter den ryska revolutionen. Attraktionen mellan dem är direkt och elektrisk. Coco erbjuder Stravinskij att bo i hennes nya villa i Garches, så att han ska kunna arbeta. Han flyttar omedelbart in med sina barn och sin lungsjuka fru. Och så börjar en passionerad och intensiv kärleksaffär mellan två av modern tids mest stilbildande giganter…


Chanel har blivit ett av mina favorit märken, pågrund av hur enkla men fina hennes kläder var :D
Sen var det en till film, med Johnny Depp men jag kan inte riktigt minnas namnet T_T!!!
Iaf ska äta nu ses :D


Bloggerskor Only

Jag och moalisa har gjort en grupp i facebook :D för Bloggerskor Only! Så ni bloggerskor där ute sök på Bloggerskor Only och gå med X3!!!!

Ohayo!

Ohayo! (tror att gor morgon är så på japanska xD)
God morgon helt enkelt, hoppas allt är bra med er :D Själv mår jag prima xD Ville egentligen gå till Skärholmen med Mario, men neeeej pågrund av att jag svimmade igår och var sjuk i förgår :( Jag mår ju bra nu..iaf så blir det ännu en tråkig dag V__V
Speciall meddelanden till visa...:
DILEM DIN SKIT, SÄG NÄR DU KOMMER TILL STOCKHOLM DÅ!!!
Hanna glöm inte att lämna filmen xD!
Och alla andra, rösta på mig hos moalisa :D

Knäppisar XD!!

Haha Serine, Shakal, Niko, Fernando och någon mer (?) hade nog inget att göra XD Och yay! Jag ska vara med i andra avsnittet (alltså kommer jag också att inte ha något att göra <.<) x3!

Gjort av www.arshak.org
Obs!!! Ni är vittnen för att Arshak ska betala mig för att jag gör reklam åt honom <.<
Eternal Snow...Fullmoon wo Sagashite säger:
du får betala mig för att jag gör reklam åt dig <__<
Arshak =D // Snart händer det   säger:
aa
Eternal Snow...Fullmoon wo Sagashite säger:
du får betala mig för att jag gör reklam åt dig <__<
Arshak =D // Snart händer det   säger:
aa

Yay!!!

Gissa vad??!!
Jag är med och tävlar för att bli veckans blogg hos Moa (moalisas.se) =D!!! Så snälla rösta på mig X3
http://moalisas.se/2009/december/veckans-blogg-rostning.html

Dags för en tävling :D!

Innan jag drar för att käka middag så lägger jag upp en tävling :D! Och priset är en rosa och flickig blogg design :3
Det ni behöver göra är...:
1. Skriv en kommentar att ni är med och er bloggs namn.
2. Skriv i er blogg att ni deltar i tävlingen, och varför ni vill vinna designen!
3. Tala om varifrån denna klänning är köpt (jag ska ha den på nyår xD):
Ledtråd: Det första ordet är likadant som ett märkes första ord är. Båda affärens namn och det här märkes namn består av två ord. Okej det är lite svårt kanske :S Jag får göra det enklare...första bokstaven är V...nu är det faktiskt lite lätt!
I samarbete med...Nivea for Men, xD na skoja. I samarbete med www.moalisas.se som gör designen. Jag utser nog vinnarna på Nyårsafton :3
Lycka till!

Första videoblogg

Hej hej...
Tänkte lägga upp min första videoblogg, (som moa tvingade mig att göra <.<), jag vet att kvaliteten suger men hoppas ni står ut med den...och jag var lite nervös xD Gjorde om typ 100 gånger, i den första videon kunde jag inte sluta garva.
Blev inte bra alls >_< men jaja...

Shaolin soccer

Har ni sett filmen Shaolin soccer??? Om inte, då måste ni bara se den :O! Det är en skit rolig komedi film om fotboll, där lagen är ultra starka typ (dock gammal från 2006?).
Trailern får den att verka som värsta krig filmen xD Men allvarligt, gå in i någon sida där man kan se på filmer, och se den nu >-<!

Frisk igen xD

God morgon xD
Har egentligen varit uppe sen 9 men pappa låter mig inte spela data. Så jag kom för att varna er, blir kanske väääldigt dålig uppdatering idag. Iaf så har jag blivit frisk igen xD Och så svimmade jag i toaletten på morgonen...behövs inga detaljer >_< men nej, inte in i själva toaletten! xD
Ses/Niggy

God natt bloggen

Hade tänkt skriva ett inlägg till (fast det här är ju ett inlägg till) men orkar inte så God natt på er!

Feber

Har 38,3 graders feber och ligger i sängen med två koftor. För ca två timmar sen (eller lite mindre) kollade jag upp om jag har feber, för jag hade ont i huvudet sen typ 4. Och då hade jag 37,1 som efter 3 sek (jag menar allvar, gick inte ens en minut och jag kollade igen xD) och då hade jag 37,3. Men enligt mamma så var det ingeting...nu är det något =_=" Vf lyssnar adrig vuxna på oss, nej det är alltid de som har rätt?

Hiss/Diss

Min första hissar och dissar lista xD
Att nyår är påväg!!! www.moalisas.se som skrev hela 16 inlägg idag xD kläder och smink, lov <3, Sanning eller konka och kompisar!
Läxor (speciellt ryska...), fjortisar+fjortisbloggar, Kenye West, förlåter honom fortfarande inte för vad han gjorde mot stackars Taylor Swift, droger och det -30 grader vädret som är påväg...VI KOMMER DÖ :(!!!!!

Ny frisyr

jag vill klippa mig >-< men vet inte riktigt hur, vill iaf ha "emo-lugg" xD
Min lugg har blivit fööör lång x.x
Något i den där stilen :S som blondinen typ <.<
Såhär är skit snyggt =DD (okej jag menar henne själv också <.< hon är söt ><)
X_X Ignorera allt förutom håret ok?
Asså själva luggen ska vara i emo stilen :S och topparna typ i den asiatiska flickans stil/blonda emons eller avril lavignes xD

Huvudvärk och naglar

Hej hej
Jag har ont i huvudet och fryser :( Var ute med Hanna en stund, men tog inte riktigt på mig ordentligt med kläder så jag höll på att dö och därför gick jag hem. Iaf till själva inlägget...NYÅRS NAGLARNA ÄR ÄNTLIIIIIGEN KLARA!!!  Jag kämpade med de i över 2 timmar! Och de lev typ..4/5 xD Har gliter på byxora, ansiktet, bordet, mattan och kanske någon annanstans också V__V Men de blev rätt snygga, tänker dock inte visa de förre nyår xD Men ni kan få lite ledtrådar...
++=?
Men jag tycker att jag satte stjärnorna fel >-< Jaja orkar inte bry mig mer...
Ses//niggis

Okej that's enough!

Okej nu kan jag bli sur, DE HAR GÅTT OCH KÖPT EN NY KIKARE TILL BRORSAN IGEN OCH LÄMNAT DEN ANDRA. DET HÄR ÄR HANS TREDJE PÅ 1 VECKA!!!!? <_< okej så sur är jag inte, inte ett dugg sur faktiskt xD Hans andra stod bara där vid julgranen hela tiden, så jag skulle tro att det blir samma sak med den här. Det enda min brorsa vill ha är en riktig dum pistol =_="

Bloggerskor/bloggare

Vem tycker ni?
Foki för min del, hennes blogg är intressant :D Jag gillar också Kenza men om jag måste väla en, så är det Foki.
Mellan de väljer jag Dessie, för att Kissie är definitivt elakare. Dock så är Kissies blogg intressantare att läsa en Dessies som knappt uppdaterar...
Enkelt Paow, jag har aldrig varit intresserad av Amirs blogg. Paow är ok och hennes blogg är också ok XD
Lite svårt, men Krille är ju skit snygg <.< Så jag tar Krille, har kanske läst Dennis blogg 2 gånger...och ni Denns älskare där ute, läs inte det här: Enligt mig, ser han ut som en bög, sorry men han gör >-<!
Egoina xD Hennes blogg är skit rolig och Stinalee har sjunkit enlig mig, men hon är väl upptagen med bebisen X3
Har knappt läst Elins blogg, men jag tycker ändå att Linda är ur duktigt på make-up och annat :D!
Sen har jag inga bilder men:
Bilja och Tessisen vs Krystaldream
Bilja och Tessisen, har inte sett så mycket av Sophies (Krystaldreams) photoshopade bilder, men Bilja och Tessisen är duktiga :D
Falsksanning vs Hotgossip
Båda <.> Men läser mest F.S blogg :D

Andra bra bloggar :D!!!
www.moalisas.se
www.serine.se
www.pimpxprincess.blogg.se

Full moon wo Sagashite

Kanske ett lite onödigt inlägg, men den här låten är verkligen vacker.
Från animen/mangan Full moon wo Sagashite. Slutet är också jätte vackert, börjar nästan gråta varje gång jag ser det XD Men om man inte sett hela animen/läst mangan, fattar man nog inte så mycket >.< Arinas Tanemuras (hoppas jag stavat rätt xD) serier är alltid så fina :3
Ses/Niggy

27/12-09

God morgon...någon är trött som vanligt X_X"
Men igår somnade jag bara vid 3 xD Kunde inte sova...så jag 1. Kladdade på mitt fönster med smink. 2. Drog upp benen så högt jag kunde på väggen 3. Det värsta jag gjorde...jag ville prova att ha en lösnagel så jag öppnade limmet och det var SUPER GLUE!!! T-T Jag hatar hatar hatar super lim...nu har jag det igen på händerna v.v Kl 3 på kvällen rusade en galen tjej till toaletten <.< och så har jag en liten lim fläck på sängen x.x Jag fick värsta paniken när jag i mörkret på sängen kände lukten och inte såg om limmet hade kommit på nageln xD Och då såg jag att mitt finger var blött...
Vet inte om jag kommer våga ha lösnaglarna nu x.x Tänkte ha de på Nyår. Och igår upptäckte jag att av någon anledning finns det 12 håll för naglarna i förpackningen och i varje ligger det ett par (alltså 2 styck). Så jag var typ som...WTF??!! Människor har väl 10 fingrar, enligt vad jag minns...

Äpple

HEJ :D!
Tänkte visa det rätt så snygga äpplet jag nyligen målat, är väl nöjd med den men det är ingen Da Vinci v.v (perfekt).
Det jag typ...försökte rita av...>.<
...no comments!

Skärholmen

Hej hej!
Sorry för att jag inte skrivit något på hela dan, men plannerna ändrades på morgonen xD Efter frukosten när jag hade tänkt gå och blogga så ringde pappa och vi åkte till Skärholmen...och var borta till typ 4 sen åt vi lunch och jag diskade i hundra år x.x Iaf så tog jag några bilder :D!!!
Vi ska ju åka till Tandådalen och åka skidor :D!
De längst till höger enligt mig <.< Men de till vänster är snygga också xD
Jag fattar inte vad meningen med dekorationerna ovanför ingången är x.x? Folk kollar väl inte ens där? Okej förutom mig då XD
Köpte den rosa tröjan :D tycker den var skit söt xD
Och pappa köpte speciellt papper till mig :D Våra papper som jag har blir förstörda när jag målar...
XD kläder till skidresan, okej mitt face ser sjukt ut..pappa gjorde så att jag skratta!
Rosa fleece kofta, <.< jag älskar inte rosa om ni tror det. Färgen är ok.
Och som vanligt har pappa sin helt egna påse (den med choklad). Men jag ska vara ärlig <.< det var jag som tog allt i påsen längst till höger XD inte sååå mycket. Godis är gott <.<
Allt för nu!!!/Niggis

God natt

Dags att sova, söta drömmar till alla XD!

Mums

God kväll XD
Awhs, det lyser så fint av alla ljus i mitt rum =D så skönt efter skit gott spagetti med köttfärsås X3 Okej det enda som förstör allt mysiga är min brorsa som kollar på en knäpp komedi film X__X"
Okej filmen är skit kul XD

Dekorationer

Tänkte visa det jag gjort igår, som t.ex. ljusen jag dekorerat och lite annat :S!
Min söta lilla snögubbe xD
Och hans granne fula julgranen <.<¨
Och ljusen jag dekorede, det var det vita i mitten som blev lite förstord >-< Men jag blev skit nöjd i alla fall :D
XD Man ser min mörka skugga på bilden...
Ses!!!/niggis

Julklappar

Tänkte bara visa en bild på vad jag fick av kompisar och brorsan:
Tack för alla jätte fina presenter Maria, Moa, Serine, Kaotar och lilla Ule pojken :3 Glad att ni finns =D!!!
(Låt er inte luras av Mois blommor <.< det är ett ljus)

Nightmare?

God morgon
Egentligen så vaknade jag för typ 3 timmar sedan men vi har städat så jag har inte hunnit skriva än. Hur sov ni? Själv hade jag en "mardröm", kan inte fatta om det var en mardröm, men jag var hungrig i drömmen <.< så det var nog en mardröm och jag känner mig som en zoombie idag, verkligen trött. Kanske för att jag vaknade  två gånger under natten, en gång vid 4 tiden (orkde inte ens kolla på klockan) och sen 07.20 för att min fackade pappa skrek i telefon (han lämnar mamma kl 6 något till jobbet och ibland ringer han upp farmor och farfar i Uzbekistan så de hör aldrig så bra...), gisa om jag är sur på honom =_=" Han vet inte det, men han vet att jag är sur på honom och han är sur på mig för att jag skulle skicka ett brev från honom till någon snubbe men skrev något fel så han blev arg och jag blev ännu argare...
Idag vill jag plugga och kanske rita klart några ritningar så kommer nog inte gå ut (Hanna) men jag kommer försöka blogga ofta.
Lilla jag xD

Pyssel

Hej
Har varit så lite att skriva om idag xD Har pysslat hela dagen typ (fixade ljus och så <.<) kommer nog lite bilder senare :D Blev verkligen nöjd med ljusen (förutom att jag förstörde ena lite <.<)
Kliade i fingrarna igår kl 12 tror jag <.< så jag målade lite med mina nya färger, blev ju sådär :D!
Lite Kenza liknande mun kanske xD?

Ägg liknande kakor

Här kommer ett litet recept på hur man gör de ägg liknande kakorna xD!
1. Gör en vanlig kakdeg och skär ut runda ringar, helst lite större än vad vi gjorde <.<
2. In i ugnen med de! Ta ut när du tycker att de ser klara ut.
3. När du tagit ut kakorna ska du låta de svalna en stund. Medan, förbered såsen (minns ej vad den heter <.<) som består av florsocker, lite citron saft och vatten. Sedan så häller du det på kakorna.
4. Ha aprikoshalvor redo innan du börjar hälla såsen över kakorna, för att såsen stelnar snabbt!
Och voilà!!! Du är klar :D Jag själv tyckte att de smakade ok :3

Bara en choklad kvar v.v

Jaha, då var det bara en choklad kvar V_V Som idag ska ätas.

Jul!!!

God morgon!
Då är det Jul idag :D Vad har ni tänkt göra? Festa, mysa eller ha tråkigt xD? Själv kommer jag nog inte göra så mycket, förutom att öppna presenter. Men det gör vi nog när mamma kommer hem (kl 4 typ) för att hon jobbar idag :S IAF GOD JUL PÅ ALLA :D!!!!!!!!!!!!!!

God natt

God natt bloggen :D I morn så är det jul huh, firar dock inte jul så det spelar inte så stor roll =S Blir bara att få presenter.
GOD NATT :D!!!

Julklappar

Just det, glömde att berätta en sak xD Lyckost er vars pappor har tålamod...något som min farsa inte har så vi fick våra julklappar igår <.< (okej okej jag kunde inte låta bli att öppna mitt då!!!). Brorsan fick en stjärnkikare...som pappa tappade eller något ca två timmar senare och skylda på brorsan, så idag på morgonen åkte de och köpte en ny. En bättre...och en dyrare! Orättvist <.<!!! Jag kan också låta pappa ta sönder mina akvarellfärger (det var det jag fick) och sen köpa bättre och dyrare!!!!!!
(den nya)
Fattar typ 75% vad de vita, gel tubberna ska användas till...men tack iaf Serine och hennes mamma som försökt få in det i min dumma ärt hjärna <.<
Fick också ljus, bok, mascara, nagellack och läppglans från mina kompisar :D Tack tack och sorry för att min presenter sög...min plånbok kan faktiskt också ha en ekonomisk kris <.<

Mois!

Hej hej!
Har varit hemma hos Mois de senaste timmarna och vi hade skit kul :D Först kollade vi på Natt på Museet 2 sen körde vi det ultra roliga spelet Uno Attack (dock så förlorade jag...), synd bara att Serine stack så fort filmen tog slut T_T!!! Mois var skit elak, hon hjälpte Mario och Saim (hon ville hjälpa mig också, men jag vill inte fuska!!!!!!) så jag blev tvungen att låsa ut henne från hennes eget rum <.<
Den får 4½/5! Skit rolig är den iaf :D
Bild på outfit <.<

Gårdagen

Här är en liten sammanfattning från gårdagen, min tråkiga måndag xD
Vi bakade kakor, som ska likna ägg:
Inte så lyckade, men det var första gången xD
Jag var ute med Hanna, Ida och brorsan.
Och av någon anledning, när vi var på väg hem från Maxi (Hanna och Ida hade köpt glass) så såg vi samma röda snygga bil som vi sett föra gången o_O..
Men den här gången tog vi en närmare titt....
Senare på kvällen fixade jag naglarna
Men jag blev inte så nöjd med hur det blev V_V"
Sorry för sån skit kvalite X_X"

hyvää huomenta!

Hyvää huomenta!
Så som jag knappt skrev igår så ska det förhoppningsvis bli en stor uppdatering dag idag :D!
1. Plugga lite...
2. Blogga, blogga och blogga <.< ska bli minst...6 inlägg idag. Det här blir svårt xD
3. Hem till Mois, vi ska ha kul kul :D!
4. Inte så mycket annat :S??

Sorry

Sorry för världens sämsta uppdatering idag, men jag har varit ute nästan hela dagen, eller varit för lat...Men det kommer många bilder innan dagen tar slut (ska försöka)!

Rolig reklam!

Hej hej, har skit tråkigt xD
Tänkte visa hur JC gör reklam för sina accessoarer, något som alla affärer borde göra. Vara lite mer kreativa :D!  

Coolt va :O??!
Ses/Niggis

Modestas 2

Oh nej han är här förresten...

Modestas

o.O Jag tror att killen har tappat bort sig, han borde ha varit här för 30 min sedan. YAY!!!!!!!!!

доброе утро!

доброе утро!
xD Vilket språk kan det där vara på då?
Har ni sovit gott :D? Själv har jag sovit bra...sorry för att jag alltid glömmer att säga god natt XD Iaf så ska jag gå och äta furkost nu, om en halv timma kommer Modestas T_T (en av gästernas son) för att han vill "leka" med min brorsa som mamma sa...

Saw 2

God kväll gott folk XD!
Kom hem för ca 40 min sedan och satte mig vid den stora datorn för att rita en vis person <.< Ni får inte veta vem det är än så länge.
Vad jag gjorde hos Hanna?
Tja..slog sönder deras tallrikar och kastade tomater på väggarna, vad annars?
XD Na, vi kollade på Saw 2 och surfade lite på internet. Vad tycker ni läsare om Saw-filmerna? Tycker de är bra, men ibland blir det för mycket blod och äckligheter...
Oh yes, there will be blood <.<!


Saw 2 får 4/5 av mig :D!!!


Hanna Panna

Hemma hos Hanna och Ida just nu, vi kollade nyss på Saw 2 :D! Skriver mer hemma.


Is

Hej hej :D
Äntligen hemma efter all skridsko åkning (okej, vi åkte i typ bara en timma)! Men vi hade kul :D Och det var kallt, höll på att dö...
Lite bilder:
(Det är mitt hår som sticker ut xD)
XD Wannabe Krille:
Ses//Niggis

Inget sååå coolt xD

XD försökte visa det här igår,men av någon anledning ville inte bilden laddas upp:
Lite närmare på den in ringade <.<
xD Inget sååå speciellt, men det var ju kul att just hennes inlägg ( om mig också (A) ) hamnade där och att hon såg det xD
www.serine.se

Good Morning :D!

Good Morning :D!
Vaknade för ett tag sedan och om ca 1 timma och en halv timma ska Hanna komma och hämta mig för att vi ska dra till Hallunda där vi ska åka skridskor <.<! Jag kommer uppdatera före jag går och när vi kommer tillbaka xD Kan inte ta med mig datorn eller något och jag har inga pengar på mobilen för att gå in och blogga...
Ses//Niggy

Alltid kul att chatta med Serine xD!!!

DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
Brittany Murphy har dött
Merry Christmas säger:
ah ja I know >-<
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
hon har hånglats med emi >_>
Merry Christmas säger:
vet halv som halv vem hon är..
X__X
<_< du är glad va
din elaka lilla flicka
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
nej
Merry Christmas säger:
MAN FÅR INTE DÖDA MÄNNSIKOR!!!
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
ja ggiladede henne faktiskt
Merry Christmas säger:
DET DÄR VAR ELAKT GJORT SERINE, DET VAR BARA LITE HÅNGEL!
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
hon va me i mina favorti filmer
Merry Christmas säger:
<_<
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
JAG DIGGA HENEN XD
Merry Christmas säger:
Xdd
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
PLUS DET VAR INNAN JAG TRÄFFADE HONOM   20003 >_>
2003
Merry Christmas säger:
XDD
<_<
stiiill <.<
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
>_> you are mean
Merry Christmas säger:
du menar innan ni blev kära
då blommorna öppnades runt er
molnen försvann och solen utstrålade värme
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
>_>
Merry Christmas säger:
ni skrattade
ni log
ihop
HAHHAHAAH XDDD
sorry XDDD
'
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
@_@
YOU ARE SOO DEAD TOMORROWW !!!
Merry Christmas säger:
XDDD
han kollar på dig med vacker tindrande ögon
I wanna dance säger:
din onda kvinna >_>
Merry Christmas säger:
du ler strålande mot honom och ni springer runt på den där vackra blomster platsen
Du kan inte ta mig emi, hihihi, säger och springer iväg
hehe änta du bara, han springer efter dig
HAHAAHHAHAHAH HHAHAHA XDDDDD
I wanna dance säger:
?!?!?! VI TRÄFFADES PÅ EN CLUB!! HA NBLEV SKJUTEN JAG RÄDDADE HONOM EFTERSOM JAG ÄR KIRURG !!
Merry Christmas säger:
...
I wanna dance säger:
XD
Merry Christmas säger:
okej okej jag ändrar den söta kärleks historien dååå
han kollar upp och det röda kärleks vackra blodet bara rinner
du håller hans hand
-DÖ INTE EMI!!!
-Jag ska inte...släp bara inte taget
han ser kvinnan han har letat efter <.< människorna ser ljusen inom er
HAHAHAHA XDDDDD
I wanna dance säger:
DU  ÄR DÖD !! xd'
Merry Christmas säger:
<_< tryy
ser kärleken blomstra inom era hjärtan
ta form, till vackra änglar
hans ögonlock stängs försiktigt, du ger itne up
men det är för sent
du vill inte lämna honom
tar kniven och sticker den rakt i hjärtat
XDDD ADJÖ SERINE!
I wanna dance säger:
NIGGIS DU ÄR OND
VF DÖDADE DU MIG !!!
Merry Christmas säger:
buahahah X333
för att han dog  ??
okej okej jag ändrar igen dåå!!
men kniven missar!!
I wanna dance säger:
NEJ JA GRÄDDADE HONOM !
Merry Christmas säger:
du skriker och gråter
ser hans vackra vita stjäl lämna dig
flyga ner till helvetet, där emi fötjänar sin plats
du vaknar upp i sjukhuset
ser honom, inbillar dig
ensam, sorgsen och med tårat är du kvar på vår mörka jord <.<
du hamnar kort däefter på ett menatalsjuhus, sen skaffar in 17 katter som är dina så kallade "barn" varav sen största och fettaste katten är salya boggen <.< och du går bara upp från soffan för att ge de mat
tja, snip snap slut så var den dumma sagan slut =D!!
I wanna dance säger:
dumma sagan ha ?
ska publicera den på bloggen
Merry Christmas säger:
<-< den ska in på min blogg
O härmapa
I wanna dance säger:
du är härmis >_>
Merry Christmas säger:
<_< jag tänkte det förre dig!1
I wanna dance säger:
nee
jag tänkte göra det igår!!
Merry Christmas säger:
<_<
den fanns inte en igår!
I wanna dance säger:
jag tänkte göra idag
Merry Christmas säger:
<-< jag tänkte göra i går kl 11:59
I wanna dance säger:
jag tänkte göra det klocka 9
Merry Christmas säger:
<_<
jaja okej du var kaaaanske före!!
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
Brittany Murphy har dött
Merry Christmas säger:
ah ja I know >-<
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
hon har hånglats med emi >_>
Merry Christmas säger:
vet halv som halv vem hon är..
X__X
<_< du är glad va
din elaka lilla flicka
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
nej
Merry Christmas säger:
MAN FÅR INTE DÖDA MÄNNSIKOR!!!
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
ja ggiladede henne faktiskt
Merry Christmas säger:
DET DÄR VAR ELAKT GJORT SERINE, DET VAR BARA LITE HÅNGEL!
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
hon va me i mina favorti filmer
Merry Christmas säger:
<_<
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
JAG DIGGA HENEN XD
Merry Christmas säger:
Xdd
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
PLUS DET VAR INNAN JAG TRÄFFADE HONOM   20003 >_>
2003
Merry Christmas säger:
XDD
<_<
stiiill <.<
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
>_> you are mean
Merry Christmas säger:
du menar innan ni blev kära
då blommorna öppnades runt er
molnen försvann och solen utstrålade värme
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
>_>
Merry Christmas säger:
ni skrattade
ni log
ihop
HAHHAHAAH XDDD
sorry XDDD
'
DEVIL IN A HUMAN BODY!!!! säger:
@_@
YOU ARE SOO DEAD TOMORROWW !!!
Merry Christmas säger:
XDDD
han kollar på dig med vacker tindrande ögon
I wanna dance säger:
din onda kvinna >_>
Merry Christmas säger:
du ler strålande mot honom och ni springer runt på den där vackra blomster platsen
Du kan inte ta mig emi, hihihi, säger och springer iväg
hehe änta du bara, han springer efter dig
HAHAAHHAHAHAH HHAHAHA XDDDDD
I wanna dance säger:
?!?!?! VI TRÄFFADES PÅ EN CLUB!! HA NBLEV SKJUTEN JAG RÄDDADE HONOM EFTERSOM JAG ÄR KIRURG !!
Merry Christmas säger:
...
I wanna dance säger:
XD
Merry Christmas säger:
okej okej jag ändrar den söta kärleks historien dååå
han kollar upp och det röda kärleks vackra blodet bara rinner
du håller hans hand
-DÖ INTE EMI!!!
-Jag ska inte...släp bara inte taget
han ser kvinnan han har letat efter <.< människorna ser ljusen inom er
HAHAHAHA XDDDDD
I wanna dance säger:
DU  ÄR DÖD !! xd'
Merry Christmas säger:
<_< tryy
ser kärleken blomstra inom era hjärtan
ta form, till vackra änglar
hans ögonlock stängs försiktigt, du ger itne up
men det är för sent
du vill inte lämna honom
tar kniven och sticker den rakt i hjärtat
XDDD ADJÖ SERINE!
I wanna dance säger:
NIGGIS DU ÄR OND
VF DÖDADE DU MIG !!!
Merry Christmas säger:
buahahah X333
för att han dog  ??
okej okej jag ändrar igen dåå!!
men kniven missar!!
I wanna dance säger:
NEJ JA GRÄDDADE HONOM !
Merry Christmas säger:
du skriker och gråter
ser hans vackra vita stjäl lämna dig
flyga ner till helvetet, där emi fötjänar sin plats
du vaknar upp i sjukhuset
ser honom, inbillar dig
ensam, sorgsen och med tårat är du kvar på vår mörka jord <.<
du hamnar kort däefter på ett menatalsjuhus, sen skaffar in 17 katter som är dina så kallade "barn" varav sen största och fettaste katten är salya boggen <.< och du går bara upp från soffan för att ge de mat
tja, snip snap slut så var den dumma sagan slut =D!!
I wanna dance säger:
dumma sagan ha ?
ska publicera den på bloggen
Merry Christmas säger:
<-< den ska in på min blogg
O härmapa
I wanna dance säger:
du är härmis >_>
Merry Christmas säger:
<_< jag tänkte det förre dig!1
I wanna dance säger:
nee
jag tänkte göra det igår!!
Merry Christmas säger:
<_<
den fanns inte en igår!
I wanna dance säger:
jag tänkte göra idag
Merry Christmas säger:
<-< jag tänkte göra i går kl 11:59
I wanna dance säger:
jag tänkte göra det klocka 9
Merry Christmas säger:
<_<
jaja okej du var kaaaanske före!!
Jag är Merry Christmas och Serine är I wanna dance(Devil in a human body är också serine) xD och vi brukar retas att hon har 17 barn och att eminem är hennes make <.<!!!

Tommorow

Jaha då är det skridskor och is som gäller i morgon =D!

Sushi is coming <.<

Yay!!! Mamma har börjat med sushin :D!!! Om en halv timma har risen svalnat lite och då kan man börja rulla och greja=fixa sushi X3!!! har inte ätit något sen kl 11, förutom choklad en bit bröd och druckit fanta...
Vad gör ni läsare då =D? Själv gör jag inget x_X förutom att lyssna på musik just nu. Under dagen har jag bara spelat data kollat lite på tv och försökt fixa en tomte...ni får se honom senare. På grund av den lilla skit grejen har jag lim på tre fingrar typ och det är sånt där super glue så jag det år bort om några dagar enligt min mammas kompis som också fått sånt lim på händerna en gång. Annars ringer någon sjukhuset <.<!
Bild tagen i en kinesisk affär där jag hittade det fina paraplyet xD jag ser sömnig/drogad ut..X_X

Saker jag skulle vilja ha <3!

En liten önskelista <.<

HOT MAKE UP 24 SHADOW BOX

Skit snygg T_T I want it!!! Trots att jag inte sminkar mig så ofta så gillar jag att sminka och så <.<

eller
Palett 88
Finns här...
Skit snygg @.@ älskar nittar.
Hehe XD
Här
+
Here :D
De två, sen en långärmad svart top under och leggings skulle bli skit snyggt =D
Ses//Niggis

20/12-09

God morgon, har ni läsare sovit gott :D? Jag sov väl bra, men önskar mamma kunde sluta väcka mig och låta mig sova till 12 istället för 11 xD
1. Lata mig <.<
2. Dekorera mitt rum lite grann.
3. KÄKA SUSHIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4. Kanske gå ut och träffa Hanna XD
5. Unknown...

Plan på hur jag dödar Arshak!

Någon ska dö ikväll, och sånna planer måste ritas in på paint <.< Han ska få för att han retat namnet min dotter ska bära...(serine brorsa ska få alltså XD) Hoppas jag har ritat av deras hus rätt..annar går jag nog vilse x.x
Sorry för dålig kvalitet <_< Den som berättat för polisen om att jag dödade honom, dör MUAHAHAWAHHAHAAAHWAHHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blogg.se=knäpp

Ey ey jag fattar inte en sak här, kan besökar siffran istället för stiga, gå ner 0.0??? Jag hade 11 besökare idag ( I know, min blogg suger XD) och så står det 5...

En trevlig kväll

Hej hej alla!
Gästerna stack för ett tag sedan och sen var det bara tröttsam diskning som väntade xD De snodde btw med sig min brorsa <.< Hoho vilken julkapp, den ungen är borta och jag kommer aldrig se honom igen xD! I alla fall så har det varit en "trevlig" kväll, har käkat god mat <.<, varit ute med Hanna igen xD och lite annat :S
Här kommer lite bilder :D
Söta Emma(men busiga...) och Elvira.
Någon som har druckit för mycket??
Na, bara ännu ett lik!
(Kallas för att Nigina och Azalya, Elviras dotter, inte har något att göra xD)
Väldigt få bilder jag vet men...:S kanske kommer en video!
Ses//Niggy

Lugn och ro

Sorry för dålig uppdatering xD (fast inte sååå dålig enligt mig) men jag har tagit hand om en av gästernas dotter Emma och varit ute med Hanna, Ulugbek, Modestas (gäst) och Ida xD Lite bilder och kanske videon kommer senare!
Ses//Niggy

Noooo!!

Ah ah...snart kommer gästerna >-< I'm dead man XD!
Kommer blogga medans de är här, hoppas de låter mig ta bilder på de <.< fast en av familjerna har en egen blogg i alla fall xD
Jag har dukat det så fint X3
Och det jag har på mig :S I know mina så kallade trash-style jeans är gjorda av mig xD Så de ser creepy ut.
Nu är gästerna här x.x ses!

Tomteblos!

Bo! xD
Åt lunch för ca 2 timmar sedan, som bestod av några bullar som innehåller kött och självklart inte är söta, skulle ju vara sjukt. Var också ute med Hanna,Ida och brorsan (som vi stötte på i affären) Hanna skulle köpa present papper och Ida ville ha en häst (leksaks såklart)...Min brorsa handlade julklappar xD
Sen så stack Ida hem (Hanna och Ida är syskon <.<) och vi brände tomteblos eller hur man nu säger xD Lite bilder:
Påvägen hittade vi en förstord lampa xD Och självklart ska Top Modellerna posa framför den <.< ( jag och Ida)
Jag ser helt sjuk ut XD
Varför blundar alla X_X?? Nytt mode...
Stolt Ida med sin häst som ingen får röra. Vi försökte klappa den och då slog hon ihjäl oss...
Och allt verkar privat om den också:
Hästen: Privat!
Namn: Privat!
Kön: Privat!
xD Om någon skulle vilja köpa en så finns de på maxi för 299kr, i olika färger.
Vi såg en snygg bil på vägen hem xD förutom att den var smutsig och snöig...
Sen var det dags för tomteblos! Och dumma Hanna ville inte vara med i min blogg T_T ( bilder och videoklipp)

19/12-09

God morgon :D!
Vaknade för en timma sedan och åt frukost, sen har jag pysslat lite ( målat på ett ljus <.<...) och så.
Idag ska vi ha gäster, mammas kompisar med deras män och barn, ska bli kul förutom att jag är den enda flickan som är över 7? Och tre cp killar..: en liten kille som kanske är 9 eller så, han är väl ok xD, en knäppis som är äldre än min brorsa tror jag, men bara ett år och min helt gone crazy brorsa...
Jaja ni får komma på min begravning, hämta svarta rosor eller tulpaner! XD

Förbannade gran...

Okej, jag fattar inte hur min farsa, varje år ensam fixar den där gröna irriterande grejen X_X vi kämpade som om vi kämpade för våra liv xD! Ja men dekorationerna var ju bara roligt att lägga. Och sen när jag kollar på klockan så är hon redan någonstans vid halv 11, kändes som om klockan bara var 6 typ...läskigt.
Vår fina julgran X3 ( tavlorna där bak är gjorda av mig för 2-3 år sedan på ett bildläger <.<)
Och nu...gissa vems julklapp som var först ut på plats (under granen)??
Hohoho of course jag XD!! Men ännu bättre, till vem är det lilla paketet...?
Svar:

TILL INGEN MINDRE ÄN MIG SJÄLV XD HAHA!

I'm back!

Hej!
Jag är tillbaka xD Tack till Serine som ville att jag skulle blogga igen X3 och för att hon gjorde en ursnygg design till bloggen www.serine.se
Jag ska försöka skriva 3+ inlägg varje dag =D ( och det är ju lov, så det blir inte så svårt =S hoppas jag..) men besök och kommentera tack :D!
Har precis käkat middag som bestod av nudlar...onyttigt enligt en vis armen xD Men gott =D!
Nu ska jag försöka fixa julgranen lite grann eller hjälpa min klagande mamma -.- Min pappa är ute och käkar på resturang, min brorsa är för lat och mamma bakar så då får jag försöka "bygga upp" julgranen...
Jaja ses senare, haha!

RSS 2.0