Movies x3

Hej :D
Filmer jag vill se, de verkar vara riktigt bra (och visa har en vis person i sig, nämligen...JOHNNY DEPP <3333!!!!):
Alice i Underlandet
Livet kommer snart att överraskande förändras för 19-åriga Alice Kingsley. En dag i trädgården följer hon efter en kanin och när han försvinner in i sitt kaninhål tittar Alice in där och faller. Hon faller länge och efter det så är ingenting sig likt. Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet en gång förut som barn, men hon har inget minne av den händelsen. Vad som helst verkar kunna hända i det fantastiska Underlandet. Här möter hon nu en uppsjö av annorlunda och speciella invånare, som Hattmakaren, Filurkatten, den storrökande larven Absalom, den obehagliga Vita Drottningen och hennes ondskefulla äldre syster Hjärter Dam, den griniga härskarinnan av Underlandet.

Tim Burton regisserar sin egen tolkning som baserar sig på Lewis Carrolls klassiska sagor Alice i Underlandet och Alice i Spegellandet – men filmen berättar en helt ny historia!
Min älskade Johnny Depp är med i den filmen =D!!!! Då är filmen alltid värd att se x3
Daybreakers
(Sorry för små bilder)
Året är 2019 och en pest har förvandlat nästan alla människor till vampyrer. Innan allt blod tar slut så måste vampyrerna fånga in och fängsla de människor som finns kvar, samtidigt som en forskare jobbar tillsammans med en hemlig grupp av vampyrer för att rädda mänskligheten och finna ett substitut för blod innan det är för sent.
Såg trailern för typ...1 månad sedan och ville redan då se den :3
Coco Chanel & Igor Stravinskij


Paris 1913. Coco Chanel är hängiven sitt arbete som modedesigner och är vanvettigt förälskad i den stiliga och mycket förmögnaBoy Capel.
På Théâtre des Champs-Élysées har Igor Stravinskij premiär för sitt verk Våroffer. Coco är där och blir helt betagen. Men publiken förstår ingenting, det är alldeles för modernt och radikalt för dem. De buar och glåporden haglar, upploppet är nära. Stravinskij är tröstlös.
7 år senare. Coco, som nu är rik, respekterad och framgångsrik, bryter ihop när Boy Capel dör. Så möter hon Stravinskij igen – nu en utfattig flykting som lever i exil i Paris efter den ryska revolutionen. Attraktionen mellan dem är direkt och elektrisk. Coco erbjuder Stravinskij att bo i hennes nya villa i Garches, så att han ska kunna arbeta. Han flyttar omedelbart in med sina barn och sin lungsjuka fru. Och så börjar en passionerad och intensiv kärleksaffär mellan två av modern tids mest stilbildande giganter…


Chanel har blivit ett av mina favorit märken, pågrund av hur enkla men fina hennes kläder var :D
Sen var det en till film, med Johnny Depp men jag kan inte riktigt minnas namnet T_T!!!
Iaf ska äta nu ses :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0